1461396896765-01

Sub 14 ani

15 Mai - 15 Iulie 2016

Inregistreaza-te cu telefonul, tableta sau camera video in timp ce interpretezi 2 lucrari contrastante.
In cazul primei lucrari poti opta pentru o parte a unui concert sau doua parti de sonata, iar pentru cea de-a doua lucrare poti opta intre o piesa de virtuozitate, un studiu sau capriciu.

Dupa ce ai finalizat cele doua inregistrari, posteaza-le pe YOUTUBE, trimite-ne link-urile si intri in concurs.

300 LEI
300 LEI PREMIUL SPECIAL
Premiul este oferit de catre
Fundatia "Voci Stramosi" & ArtMINDS

Castigatorul este desemnat de catre organizatori,
la libera alegere a acestora dupa consultari avute cu presedintele comisiei “OLIMPIADA ARTMINDS VIOARA 2016” dl. prof. Remus Azoitei.
Acestia vor avea ca repere pentru departajare, atitudinea, tehnica de intepretare
si muzicalitatea participantilor in concurs.

Accesand pagina VIDEOCLIPURI, poti vizualiza videoclipurile inscrise in concurs.

Perioada de inscrieri este
15 Mai – 15 Iulie 2016

1

Citeste conditiile de participare

 • Varsta maxima 13 ani
 • Clasa 1 – 8 (Scoala din Romania)

2

Alege programul pe care vrei sa il abordezi.
El trebuie sa fie format din 2 lucrari contrastante:  

 • O parte dintr-un concert sau doua parti de sonata si
 • O piesa de virtuozitate, un studiu sau un capriciu.

Exemplu:

 • W.A. MOZART
  Concertul nr. 3
  Partea I
   
  (Pian optional)

&

OLIMPIADA ARTMINDS VIOARA PAGANINI

3

Inregistreaza-te cu telefonul in timp ce interpretezi cele 2 lucrari alese si uploadeaza (incarca) videoclipurile pe youtube. (separat)

 • Titlul sub forma ex: OLIMPIADA ARTMINDS VIOARA | Maria IONICA | (denumirea piesei)
 • La descriere: Numele complet, varsta, liceul/colegiul, clasa, profesor, biografia/cateva cuvinte despre activitatea ta artistica (optional)

4

Completeaza formularul de mai jos

Olimpiada NEW AGE
(ex: www.youtu.be/K3z8PetmY1c)
(ex: www.youtu.be/K3z8PetmY1c)
Trageți aici un fișier sau faceți clic pentru încărcare Alegere fișier
Mărimea maximă de încărcare: 20MB
( format acceptat: .jpg .jpeg .png ) Te rugam sa ai rabdare pana cand primesti confirmarea incarcarii complete a fotografiei. NOTA: Fotografia incarcata trebuie sa te reprezinte iar drepturile de folosire sa iti apartina in totalitate. In cazul in care nu ai implinit inca 18 ani este necesara completarea acestui formular de catre unul din parintii tai.
Trageți aici un fișier sau faceți clic pentru încărcare Alegere fișier
Mărimea maximă de încărcare: 30MB
Pentru a putea participa in concurs, parintii tai trebuie sa parcurga acesti pasi: 1. Se descarca declaratia pe propria raspundere si se completeaza 2. Se scaneaza si se incarca aici pentru a grabi inscrierea (optional) 3. Se trimite pe adresa specificata in document prin posta sau curier cu cel putin 1 saptamana inainte de afisarea rezultatelor finale. (obligatoriu)
Prelucrarea notificata avand scopurile de reclama, marketing si publicitate, educatie si cultura si inscrierea si participare la competitii culturale este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarii de date cu caracter personal sub nr. 37795.
Sending

5

Distribuie pagina concursului
(optional)

FELICITARI !

Te-ai inscris. Iti uram succes!

Rezultatele finale se vor afisa aici pe data de

22 Iulie 2016

Nu reusesti sa te inscrii, ai nelamuriri sau sugestii pe care doresti sa ni le transmiti?
Ne poti scrie un email pe adresa [email protected] sau poti scrie un mesaj folosind formularul de contact

CASTIGATOR

Biografie

Ştefan APRODU este un tânăr violonist de 12 ani care studiază la Colegiul de Arte „Dinu Lipatti” din Bucureşti.
A început să studieze vioara de la şapte ani sub îndrumarea doamnei profesoare Magdalena URSU fiind mai apoi multiplu olimpic la vioară şi câştigătorul a zeci de premii, atât naţionale, cât mai ales internaţionale, având un repertoriu demn de un violonist adult şi un CV impresionant.

Mai mult

Premii internaţionale (Premiul I la Concurs internaţional „The Muse”, Santorini – Grecia, septembrie 2013; Premiul I la Concurs internaţional „Remember Enescu” şi Premiu special pentru cea mai bună interpretare a unei piese de G. Enescu, 2013; Premiul I la concursul internațional ”Cornelia Bronzetti” 2014; Premiul I și Marele Trofeu la Concursul internațional ”The Muse”, 2016; Premiul I la Concursul internațional London Grand Prize Virtuoso, Londra – Anglia, 2016, Premiul I la Concursul internațional ”Great Composers Competition”, Germania, 2016).

Printre recitalurile în străinătate: recitaluri la Fermo, Italia – 2014, recital la Opera şi Baletul din Tirana, Albania – 2015, recitalul de la sediul Misiunii Diplomatice pentru Pace şi Prosperitate din Tirana – 2015, recital în cadrul Galei London Grand Prize Competition din Londra, Royal Albert Hall – Elgar Room – 2016 etc.

Ştefan Aprodu a susţinut zeci de recitaluri în multe oraşe din România, dar a cântat şi ca solist alături de Orchestra de cameră ”Augustin Bena” din Alba Iulia – 2015, susţinând însă și două concerte alături de Orchestra Colegiului Național de Arte ”Dinu Lipatti” din București în Sala Mare a Ateneului Român cu ocazia concertului memorial ”Dinu Lipatti” – martie 2016.

De asemenea, a participat la o serie de master class-uri conduse de Suren Ahnazarian (2013), Tatiana Polozova (2014), Evghenia Ciugaeva (2015), George Tudorache (2015/2016), Mihaela Martin (2016).

Activitatea lui Ştefan Aprodu nu a rămas însă doar în sfera strictă a muzicii, acesta având la activ şi două colaborări cu două teatre din Bucureşti. Astfel, prima piesă de teatru în care Ştefan Aprodu a interpretat rolul unui elev venit la lecţia de instrument a fost „Novecento” de A. Baricco, iar în prezent, joacă rolul copilului Paganini în piesa omonimă la Teatrul Metropolis din Bucureşti, în regia lui Mick Davis.

REGULAMENT       FORUM      VIDEOCLIPURI

Close