Natasha Alina CULEA
Natasha Alina CULEA
Scriitoare

Natasha Alina CULEA

"Fiecare are ochelarii săi prin care privește viața. Lentilele mele au culoarea iubirii. Ce iubesc? Viața așa cum este. Ca atunci când iubești pe cineva în toate aspectele sale, deși femeile tind să iubească mai degraba „în ciuda a…”, decât „pentru virtuțile bărbaților”. Îmi iubesc ochelarii." Cărți scrise: Natașa, bărbații și psihanalistul (2014) Marat (2015) Lupii trecutului. Sofia (2016) Nopți la Monaco (2016) Legămintele macilor (2017)
Cristina NEMEROVSCHI
Cristina NEMEROVSCHI
Scriitoare

Cristina NEMEROVSCHI

Mă regăsesc în cărțile pe care le-am scris mai mult decât în oricare altă parte, mai mult decât în întâmplările mele sau în oamenii care îmi trec prin viață. Pentru că, la urma urmei, cărțile înglobează tot ceea ce trăiesc zi de zi, tot ceea ce am fost până într-un anumit moment. Cărțile sunt și stările, și oamenii, sunt sentimentele mele și locurile care m-au marcat. Pe scurt, eu sunt așa cum mă știu cititorii din cărți: sinceră, directă, amuzantă când e cazul, cu pasiune și intensitate în tot ceea ce fac și mă reprezintă.
Theo ANGHEL
Theo ANGHEL
Scriitoare

Theo ANGHEL

În fiecare dintre noi se împletește întunericul și lumina. Însă, depinde care latură o privim și o „hrănim”. Theo Anghel surprinde prin felul ei dezinhibat, natural de a fi și de a se arăta așa cum este. De altfel, cărțile ei fascineaza, fiindcă integrează atât părțile de umbră, cât și cele luminate. Foto Radio Romania Bucuresti
Close